Betrouwbare informatie over onderwijs op afstand en weer op school

Alles over weer op school

Het primair onderwijs (basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs) is sinds 8 juni weer volledig open. Scholen in het voortgezet onderwijs geven sinds 2 juni onderwijs met 1,5 meter afstand en mogen per 1 juli weer volledig open zonder verplichte afstand tussen leerlingen. Tussen leerlingen en docenten, en tussen docenten onderling, geldt de 1,5 meter nog wel. Mbo-instellingen mogen ook per 1 juli weer live onderwijs geven, maar daar moeten de studenten nog wel 1,5 meter afstand tot elkaar houden.

Primair onderwijs

Op onze website voor het po vind je alle informatie die nodig is bij de heropening van scholen in het primair onderwijs, zoals een stappenplan, protocollen, posters met voorzorgsmaatregelen en veelgestelde vragen en antwoorden.

Ga naar weer op school in het po

Voortgezet onderwijs

Op onze website voor het vo vind je meer informatie voor het voortgezet onderwijs, zoals het protocol voor de heropening van scholen, artikelen over de combinatie van het geven van onderwijs thuis en op school en praktijkvoorbeelden van andere scholen.

Ga naar weer op school in het vo

Middelbaar beroepsonderwijs

Op onze website voor het mbo vind je actuele ontwikkelingen, interessante links en achtergrondinformatie over leren en lesgeven met ict voor en over het middelbaar beroepsonderwijs.

Ga naar mbo.lesopafstand.nl

Meer informatie

Terug