Webinar e-didactiek

voor PO en VO | gepubliceerd op 13 oktober 2020

Op de meeste scholen is de afgelopen maanden ervaring opgedaan met online lesgeven. De ervaring van leraren laat zien dat didactisch handelen online anders is dan didactisch handelen in het klaslokaal. In deze webinar bespreekt Nadira Saab (bijzonder hoogleraar e-didactiek po en vo) verschillende didactische technieken die inzetbaar zijn bij verschillende onderwijsscenario’s.

Welke ict-toepassing is geschikt voor welke fase in de les? Hoe motiveer je leerlingen en hou houd je ze bij de les?

Voor wie?
De webinar focust zich op e-didactiek online in het po en vo en is bedoeld voor mensen uit de dagelijkse lespraktijk, zoals leraren, RT-ers, intern begeleiders, coördinatoren en schoolleiders.

Voorbereiden
Ter voorbereiding raden we je aan het volgende artikel te lezen: ‘Bijzonder hoogleraar Nadira Saab nieuwe strategisch adviseur onderzoek bij Kennisnet‘.

Aanmelden
Meld je hier aan voor de webinar:

Andere webinars van Les op afstand
Vanaf oktober organiseert Les op afstand webinars over actuele thema’s in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Samen met deelnemers, ervaringsdeskundigen en experts verkennen we knelpunten en mogelijkheden en wisselen we ervaringen uit. Heb je zelf een goed idee voor een webinar? Laat het ons weten via het loket. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.


Terug