Vragen?

voor PO en VO | bijgewerkt op 2 december 2021

Werk je op een school en heb je een vraag waarop het antwoord niet op deze website te vinden is? Of ben je een ouder/verzorger en zoek je meer informatie over zelftesten?

Scholen met vragen

Scholen die vragen hebben over het aanvragen van zelftesten gaan naar de vragenmodule in CoTeRo. Daar zijn antwoorden te vinden op veelvoorkomende vragen van scholen in het primair en voortgezet onderwijs over het aanvragen en de levering van zelftesten. Ook kunnen scholen daar opnieuw een toegangslink aanvragen voor de aanvraag van zelftesten.

Ouders met vragen

Ben je ouder/verzorger en zoek je meer informatie over zelftesten door leerlingen? Bekijk dan de website van ouderorganisatie Ouders&Onderwijs. Op werkdagen kun je bellen met hun adviespunt op 088-6050101 of een e-mail sturen naar vraag@oudersenonderwijs.nl. Je kunt ook contact opnemen met de school.

Jongeren met vragen

Ben jij middelbare scholier en ben je op zoek naar meer informatie? Het LAKS en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. Op de pagina Daarom test ik  vind je daarom meer informatie over het zelftesten.

Terug