Logistiek

voor PO en VO | bijgewerkt op 19 augustus 2021

Op deze pagina vind je meer informatie over de organisatie van het leveren van zelftests aan scholen in het voortgezet onderwijs.

Scholen ontvangen informatie over de levering van de zelftesten via cs@schotpoort.nl. Dit mailadres wordt niet beantwoord.

Nieuwsberichten en aanvullende informatie worden verstuurd via update@zelftesteninhetonderwijs.nl. Dit mailadres wordt niet beantwoord.

Heb je vragen over logistieke zaken ga dan naar de aanvraagmodule CoTeRo, hier vind je meer informatie en antwoord op de meeste vragen.

Basisonderwijs en speciaal onderwijs

Vanwege de hoge vaccinatiegraad zullen er niet standaard zelftesten gedistribueerd worden naar alle basisscholen. Voor het personeel dat (nog) niet immuun is, maar wel gebruik wil maken van zelftesten, is de verwachting dat er nog afdoende voorraad beschikbaar is (binnen uw school of eventueel binnen uw bestuur) om aan die vraag te voldoen. Ook is het voor iedereen mogelijk om twee gratis zelftesten te bestellen via www.zelftestenbestellen.nl Bij signalen dat ook dit onvoldoende is, is het mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen via de aanvraagmodule voor zelftesten (CoTeRo). 

Voortgezet (speciaal) onderwijs

Vanaf 6 september zal voor het leveren van zelftesten aan het voortgezet (speciaal) onderwijs voor hun leerlingen een tweewekelijkse rijronde starten. Bij het aantal testen is uitgegaan van het aantal leerlingen van de locatie die bij het ministerie van OCW bekend is. Dit kan de school gemakkelijk zelf aanpassen in de aanvraagmodule CoTeRo. De distributeur heeft contactgegevens gekregen van alle scholen en geeft tenminste 1 dag van tevoren per e-mail aan wanneer je de levering kunt verwachten. Het is noodzakelijk dat er op school tenminste 1 persoon aanwezig is om de levering in ontvangst te nemen.

Terug